Oldal betöltése

Bálint és zenekara november 11-én teltházas koncertet adott a felújított Matild Palaceban. A revü műsorról egy cikk is született, mely így fogalmazott az estről:

“Az énekes elviszi (hátán) a show-t

Bár saját bevallása szerint a Matild Café & Cabaret színpadán ezzel a péntek esti előadással debütál – olyan, mintha egyenesen odaálmodták volna Gájer Bálint előadását. Akit a hazai közönség a The Voice-ban nyújtott alakítása okán a “Swing hercegeként” ismer, és aki e stílus koronázatlan királya idehaza  már egy jó ideje. Mivel nekünk őt “dobta a gép” – hiszen rajta kívül Radics Gigi, a No Romance, a Latte Maffiato, valamint  a Group’n’Swing adják egymásnak a stafétabotot esténként a show színpadán -, nagyon elégedettek vagyunk, hiszen ezt a műfajt, ezeket a dalokat Gájer magas szintű tudásával és profizmusával bélelve a Jóisten is e színpadra, a revü fantasztikus, csillogó világába teremtette.

Közben persze ne feledkezzünk el zenésztársairól sem – hiszen a teljes műsorát élőben nyomja profi zenészekkel körítve, valamint a Matild-lányok tánctudásáról sem, akik annyira profik a maguk területén, annyira kedvesek, mosolyogva adják elő számaikat, amelyek látványosak, szépek – és ami a legdöntöbb – nem a kabarék, revüműsorok poros világát idézik, hanem annyira ütősek és mai zenére írt koreográfiák, hogy szerintem a világ bármely revüszínpadán megállnák a helyüket. Megkockáztatom: ez a program, úgy ahogy van, koncepcióban és megvalósításban egy üdítő, pihentető és tökéletes kikapcsolódást nyújtó, pörgős világszám.”

A teljes cikk itt olvasható: turizmusonline.hu