KONCERTEK

2019.02.09. Swing 'N Pop, Gájer Bálint koncertje - Orfeum, Budapest

 

A sármos énekes Swing ’N Pop című nagylemezének dalai mellett, az “Egyszerű az élet” című fonogram díjas albumának dalai alkotják műsorának alapját.

Bálint személyisége, laza, magával ragadó előadásmódja évek óta telt házas produkciókat eredményez. Különleges orgánuma és kiváló stílusérzéke hitelesen idézi meg az 1930-40-es évek örökifjú standardjeinek hangulatát, és fűszerezi a mai kor igényeinek megfelelően. Saját dalai mellett klasszikus swingeket, latinos lüktetésű szerzeményeket és kimondottan pop zenei dalokat is játszik.

Bálint a szó klasszikus értelmében vett entertainer, akinek budapesten csak az orfeumban megtekinthető, havi rendszerességgel szervezett klubkoncertjei egy finom vacsora és kellemes italok mellett egész estés élményt jelentenek.

Zenekar:
Gájer Bálint – Ének
Hámori János – Trombita
Abbas Murad – Harsona
Nagy Balázs – Tenor Szaxofon
Cserta Balázs – Alt Szaxofon
Reviczky Balázs – Zongora
Dobai István - Gitár
Piri Béla – Nagybőgő
Potesz Balázs - Dobok

Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

Jegyárak:
■ Deluxe – 9.900 ft
■ Prémium – 8.900 ft
■ Standard – 7.900 ft
■ Állójegy – 3.000 ft

 

 2019.02.14. Gájer Bálint koncert - Metro Club, Budapest


Gájer Bálint neve egyenlő a "Swing Hercege" jelzővel. Egy fiatalember, aki már jelentős sikereket ért el. Ezt a közönség, ill. a szakma is elismerte. "Legjobb férfi énekes", Legelegánsabb Zenész".... Ez az este a szerelemről, klasszikus swing dalokról, latinos dalokkal fűszerezett, pop dalokról és sok sok táncról fog szólni. Jöjjön, egy ilyen estét kár kihagyni!

Az est 21:00-kor kezdődik, de a hamarabb érkezőket várjuk egy Valentin-napi vacsorával egybekötött közös hangolódásra! :)

Jegyárak:
Belépő: 3900 Ft
Vacsorával: 5990 Ft

Asztalfoglalás: +36 70 677 1103
1074 Budapest, Dohány u. 22.

Jegyek a helyszínen és a www.concertbudapest.hu oldalon kaphatóak.

Támogatók: