KONCERTEK

2018.12.21. Swing Karácsony - Budapest, MOM Sport


Nincs karácsony Gájer Bálint nélkül! Karácsonyi nagylemezén szereplő dalaiból ad koncertet Gájer Bálint 2018. december 21-én 19:30h-tól a MoM Sportban.

A magyar "Swing 'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja a tavalyi nagysikerű karácsonyi koncertje után idén ismét nagykoncerttel kedveskedik a rajongóinak.

A híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven lesznek hallhatók, 16 vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. A műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve a két korábban megjelent lemezéről is idéz.


Jegyvásárlás: eventim.hu/SwingKarácsony

 

2018.12.27. Bublé & More - Gájer Bálint évzáró koncertje - Budapest, Orfeum

 

MICHAEL BUBLÉ-DALOK ÉS FELDOLGOZÁSOK A SWING ÉS JAZZ VILÁGÁBÓL.

Gájer Bálintot, a sármos énekest sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra. Ebben a műsorban a fülbemászó Bublé-dalok mellett nemzetközi slágerek feldolgozásaival, swing- és jazz-örökzöldekkel zárja egységes keretbe zenei mondanivalóját.

 

Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, swingköntösbe öltöztetett slágereit.

 

Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

 

Jegyárak:
■ Deluxe – 9.900 Ft
■ Prémium – 8.900 Ft
■ Standard – 7.900 Ft
■ Állójegy – 3.000 Ft

 

Jegyvásárlás: orfeum.hu/jegyvásárlás

  

2018.12.31. New Year's Eve 2019 - Budapest, Bálna


Magyarország első számú Swing énekese Gájer Bálint és az ország legbulisabb Swing zenekara a Catsby Band, valamint Eliza Bliss hegedűművész egy helyen Szilveszter éjszaka a Bálnában.


A “magyar Michael Buble” – Gájer Bálint és a Parov Stelar stílus jegyében zenélő Catsby Band, valamint Eliza Bliss elektromos mélyhegedűjén felcsendülő ismert dallamok garancia egy felejthetetlen szilveszteri bulira. A fellépők után DJ Tégla & DJ Dave-S a legnagyobb Soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltat át minket 2019-be.


A rendezvénynek a Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvény helyszíne, a Bálna Panoráma terme ad otthont.


A jegyár tartalmazza a belépőjegy árát, a svédasztalos vacsorát, a Welcome Drinket és az éjféli pezsgőt és az éjféli menüt is.


A vacsora során báli ültetés szerint 10-12 fős asztalokhoz ültetjük a vendégeinket. Akik külön vásárolták meg jegyeiket, de egy társasághoz tartoznak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhetik, hogy egy asztalhoz ültessük őket.

Jegyvásárlás és Asztalfoglalás Online: https://szilveszteribuli.hu/jegyvasarlas/

Támogatók: