KONCERTEK

 
2017.10.29. Gájer Bálint lemezbemutató nagykoncert - Veszprém, Hangvilla

 

A legújabb "Swing’n Pop" albumának lemezbemutató koncertjét 600 néző előtt, óriási sikerrel Budapesten tartotta meg Gájer Bálint. Idén ősszel a 8 tagú zenekarával egy vidéki lemezbemutató koncertsorozatra készül, melynek harmadik állomása Október 29-én a Veszprémi Hangvilla lesz. A legújabb nagylemez dalai mellett, az "Egyszerű az élet" című Fonogram díjas albumának dalai és a swing műfaj legismertebb slágerei is hallhatók lesznek a koncerten.

 

Jegyinformáció: www.jegy.hu

 

2017.10.29. Gájer Bálint lemezbemutató nagykoncert - Veszprém, Hangvilla

 

A legújabb "Swing’n Pop" albumának lemezbemutató koncertjét 600 néző előtt, óriási sikerrel Budapesten tartotta meg Gájer Bálint. Idén ősszel a 8 tagú zenekarával egy vidéki lemezbemutató koncertsorozatra készül, melynek negyedik állomása December 29-én a Győri Vaskakas Bábszínház lesz. A legújabb nagylemez dalai mellett, az "Egyszerű az élet" című Fonogram díjas albumának dalai és a swing műfaj legismertebb slágerei is hallhatók lesznek a koncerten.

 

Jegyinformáció: www.jegy.hu

 

2017.11.04. Swing 'N Pop - Gájer Bálint koncertje - Budapest, Orfeum


A sármos énekes nemrégiben megjelent "Swing’N Pop" című nagylemezének dalai mellett, az "Egyszerű az élet" című fonogram díjas albumának dalai alkotják vadonatúj műsorának alapját.

Bálint személyisége, laza, magával ragadó előadásmódja évek óta telt házas produkciókat eredményez. Különleges orgánuma és kiváló stílusérzéke hitelesen idézi meg az 1930-40-es évek örökifjú standardjeinek hangulatát, és fűszerezi a mai kor igényeinek megfelelően. Saját dalai mellett klasszikus swingeket, latinos lüktetésű szerzeményeket és kimondottan pop zenei dalokat is játszik.

Bálint a szó klasszikus értelmében vett entertainer, akinek Budapesten csak az Orfeumban megtekinthető, havi rendszerességgel szervezett klubkoncertjei egy finom vacsora és kellemes italok mellett egész estés élményt jelentenek.

> Zenekar:
Gájer Bálint – ének
Hámori János – trombita
Abbas Murad – harsona
Nagy Balázs – tenor szaxofon
Cserta Balázs – alt szaxofon
Reviczky Balázs – zongora
Dobai István- gitár
Piri Béla – nagybőgő
Potesz Balázs- dobok

Kapunyitás: 20 órakor
Programkezdés: 21 órakor
Vacsorázási lehetőség: 23 óráig

Jegyárak:
■ Deluxe: 7.000 Ft
■ Prémium: 3.500 Ft
■ Standard: 2.500 Ft

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.

A DELUXE ASZTALOKNÁL LÉVŐ JEGYÁRAK 3.500,-Ft LEFOGYASZTHATÓ KUPONT TARTALMAZNAK!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Deluxe jegyhez tartozó 3.500,-Ft értékű fogyasztási kupont az est napján érkezéskor a bejáratnál tudja átvenni. A kupont, a rajta feltüntetett dátumon lehet felhasználni, készpénzre nem váltható, visszaadni belőle nem tudunk, elvesztése esetén nem pótolható, az ebből fakadó veszteségért az Orfeum felelősséget nem vállal. Kérjük, őrizze meg kuponját, melyet a fogyasztása fizetésekor felszolgáló kollégánknak szíveskedjen átadni.

 

2017.12.21. Swing Karácsony lemezbemutató nagykoncert - Budapest, MOM Sport Rendezvényközpont

 


Gájer Bálintnak november közepén jelenik meg harmadik, "Swing Karácsony" című nagylemeze több, mint egy tucat ismert dallal, természetesen ahogy Tőle megszokhattuk, swing-es feldolgozásban, melyek mindegyike elhangzik az énekes lemezbemutató nagykoncertjén, december 21-én, a MOM Sport Rendezvényközpontban.


A híres amerikai karácsonyi dalok - egy két kivételtől eltekintve - magyar nyelven lesznek hallhatóak, melyet húsz vonós és a énekes tíztagú zenekara játszik. A dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is, valamint több dal is elhangzik majd Bálint első, illetve második albumáról.

A koncert, Csondor Kata szinkronszínésznővel, a Fool Moon vokál együttessel és meglepetésvendéggel egészül ki.


Jegyinformáció: www.jegy.hu

Támogatók: